Als Keukentafel agricoaches vormen we een professioneel en onafhankelijk collectief van mensen met hart voor coaching en ziel voor de land- en tuinbouw. Wij werken ieder vanuit onze eigen kracht en ervaring, maar worden verbonden door passie en professionaliteit.

Professionele coaching

Onze professionele basis is een combinatie van een aantoonbare opleiding of ervaring met coaching en relevante kennis of ervaring op het gebied van landbouw, bedrijfskunde en/of ruimtelijke ordening.

Vanuit díe basis, gaan we in onze keukentafelgesprekken met verschillende coachingsmethodieken aan de slag, om samen met de boer en tuinder op weg te gaan naar een doel of in een veranderingsproces

• inzicht te krijgen,
  • belemmeringen af te zwakken
  • iemands kracht te verstevigen

Stichting Keukentafel houdt ons up-to-date met periodieke training, supervisie en intervisie.

De agricoaches

Zakelijk

Marieke Kersten – de Ruijter

Life coaching

Nicole Lemlijn

Ondernemersondersteuning

Ruud Michels

Agricoach

Onafhankelijk sparren met gedreven professional

Persoonlijk

Marieke Kersten – de Ruijter

Life coaching

Janine Huntjens -Schnackers
Janine Huntjens-Schnackers

wandelcoach

Liz Smeets-Housmans

Hypotherapie & coaching, Persoonlijke ontwikkeling & Omgaan met verlies

Loopbaan

Jacqueline van Dijck

Loopbaancoaching & talentenontwikkeling

Benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen?

Bent u benieuwd hoe stichting Keukentafel u kan ondersteunen op het gebied van agricoaching en veranderprocessen? Tijdens een kennismakingsgesprek leggen wij u graag onze visie en werkwijze uit.